Bewuste mama cafe Harderwijk e.o.


Het bewuste mama cafe start om 24 maart 2016, op de donderdag ochtend van 10.00 tot 12.00 uur. Het doel is een ontmoetingsplek te creŽren voor (aanstaande) ouders met hun baby's, peuters en ook grotere kinderen. We praten over een bewuste benadering van het kind met gelijk gestemde.
 
Trefwoorden: Bewust opvoeden, bewuste zwangerschap, natuurlijke geboorte, bewuste kraamzorg, natuurlijk opvoeden, opvoeden zonder straffen en belonen, natuurlijke ontwikkeling van het kind, borstvoeding, biologisch, bewust voeden, rapley, groen en bio, bewust en gezond leven, natuurlijke speelplaatsen/speelgoed voor het kind, katoenen luiers, dragen en draagdoeken, hechting, Attachment parenting en nog veel meer.
 
De bewuste mama cafe is een plek om samen te komen. Soms met gastsprekers en soms met ervaren mama's. De bedoeling is elkaar te 'ontmoeten' bij zie en zo in Harderwijk. Waar kinderen en baby's gewoon mee kunnen komen. Dus geen oppas nodig. De inloop is gratis. Je betaald alleen je consumpties.

   

Gastvrouw

De gastvrouw, Diana Annegarn ( www.kernkind.nl  en www.bewustopvoeden.nl ) en tevens moeder, heeft al 10 jaar ervaring in het vak bewuste opvoeding en gevoelige kinderen. Voor overige onderwerpen worden vanuit haar netwerk mensen gevraagd gastspreker te zijn.

Thema's

Voor de verschillende thema's worden gastsprekers uitgenodigd. Maar ook ouders kunnen hun ervaring delen omdat zij soms hele goede ervaringsdeskundige zijn. De thema's zijn uiteenlopend en kunnen ook naar behoefte van de ouders worden aangepast.

Aanmelden

Het is belangrijk om je aan te melden. Want als het door omstandigheden niet door gaat dan is het vervelend als je voor niets komt. Aanmelden kan via e-mail of aangeven via de facebookgroep dat je komt. Je kunt je op een e-mail lijst laten plaatsen. Dan krijg je automatisch bericht als de volgende bijeenkomst is. info@bewustopvoeden.nl

Facebookgroep

Ik heb voor de mama's een facebookgroep geopend. Je kunt daar alle informatie ontvangen over de uiteenlopende onderwerpen, napraten met andere moeders of nalezen hoe het is geweest. Verder kun je mee praten over nieuwe onderwerpen en aangeven wat je behoefte zijn.

Locatie

De locatie is ziezo kidscorner in Harderwijk. Kinderen kunnen daar heerlijk spelen. Maar bij mooi weer is het natuurlijk heel leuk om naar het huttenbos te gaan in Harderwijk en met zijn allen in de natuur te zijn terwijl kinderen kunnen spelen in het bos.

Agenda

Overzicht van de dagen en thema's